FORGOT YOUR DETAILS?

0

Seleccions

0

Membres de Junta Directiva

0

Federats 2020

0

Pressupost 2021

Transparència

En la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana perseguim la màxima transparència possible de la institució. Per això hem creat este Portal de Transparència, un exemple dins del camp de la transparència institucional. Ací es podran consultar absolutament totes les dades de la FFCV, amb el que l'ens compleix així amb tots els paràmetres requerits pels organismes de transparència nacionals i internacionals.

Cal recordar que, malgrat que té la delegació pública d'organitzar totes les competicions futbolístiques de la Comunitat Valenciana, la FFCV és una empresa privada. Per tant, és convenient destacar que la transparència que ací es mostra és inusual dins del món de les entitats privades. Des de la FFCV es treballa pel futbol i per als més de cent mil federats, i eixa vocació de servei ens fa convertir en transparents les parets de la federació. Amb la creació d'este nou Portal de Transparència, la FFCV es col·loca a l'avantguarda a Espanya en este camp.

Acceso a la informació

En este Portal de Transparència podràs trobar tota la informació de la FFCV que necessites de manera fàcil i intuïtiva, agrupada en quatre grans apartats. La finalitat és que la nostra federació no sols mostre les dades, sinó que ho faça a més d'una manera accessible. Des de la FFCV creiem a ser abanderats en aquesta matèria per a ser exemple per a totes les entitats esportives de la Comunitat Valenciana.

Tan sols posem un límit a la transparència en tot aquest apartat: les clàusules de confidencialitat que imposen la majoria d'empreses privades a l'hora de signar contractes amb la FFCV. La resta de dades són accessibles i públics en aquest nou Portal de Transparència.

Documents

TOP